Zo dansten ze tussen 1920 en 2000!

Heb jij ook zo fanatiek staan te discodansen op de Bee Gees, Michael Jackson, The Pointer Sisters (Fire!) of the Gibson Brothers? Ik wel, en het was heerlijk!

De Jive heb ik nog geleerd op dansles, maar tja, de Lindy Hop? De Twist kende ik van mijn ouders, en van de Charleston heb ik vaag eens gehoord…

Wil jij eens zien hoe dat allemaal gedanst werd, kijk dan eens op > deze website > naar de leuke filmpjes!

Overigens, ‘Jive Talking’, of ‘I Want to Break Free’, ‘The Twist’: allemaal ook muziek die je bij VitaBiodanza kunt horen en waar je heerlijk op mag dansen. Zónder voorgeschreven danspasjes, gewoon lekker zoals jij wil dansen op wat de muziek met je doet. Zin in? Als het weer veilig mag en kan binnen de Corona maatregelen, gaan we in Sittard weer van start!