Webshop

Samen dansen breed 4

Kennismakingsaanbod van 3 lessen

 25.00

Kennismakingsaanbod van 3 lessen

Het kennismakingsaanbod van 3 lessen (te gebruiken binnen 4 weken) kun je in de open groep gebruiken om te ontdekken wat VitaBiodanza voor jou kan betekenen. In de les kun je ervaren wat de oefeningen met je doen, welke soorten muziek worden gebruikt en welke mensen er in de groep mee dansen. Maak nu gebruik van de KORTING: 3 lessen voor 25 euro!

 

Categorie:

Productbeschrijving

Het kennismakingsaanbod van 3 lessen (te gebruiken binnen 4 weken) kun je in de open groep gebruiken om te ontdekken wat VitaBiodanza voor jou kan betekenen. In de les kun je ervaren wat de oefeningen met je doen, welke soorten muziek worden gebruikt en welke mensen er in de groep mee dansen.

.

 

foto6

Kortingsabonnement van 10 lessen

 135.00

Abonnement met korting

In een open groep volg je de lessen regelmatig. Het programma is gericht op algemene thema’s. In een open groep worden de oefeningen regelmatig herhaald, wel op andere muziek en met een iets andere uitleg. Het accent ligt op veiligheid en een geleidelijke opbouw in de persoonlijke groei en ontwikkeling. Als je na de kennismakingslessen vaker wil komen kun je kiezen voor een abonnement met korting. Dan betaal je via deze webshop € 135,- voor 10 lessen (ipv € 150,- voor 10 losse lessen). Als je deze opmaakt in 12 lesweken krijg je de 11e les gratis!

Categorie:

Productbeschrijving

In een open groep volg je de lessen regelmatig. Het programma is gericht op algemene maandthema’s. In een open groep worden de oefeningen regelmatig herhaald, wel op andere muziek en met een iets andere uitleg. Het accent ligt op veiligheid en een geleidelijke opbouw in de persoonlijke groei en ontwikkeling. Als je na de kennismakingslessen vaker wil komen kun je kiezen voor een abonnement met korting. Dan betaal je via deze webshop € 135,- voor 10 lessen (ipv € 150,- voor 10 losse lessen). Als je deze opmaakt in 12 lesweken krijg je de 11e les gratis!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kortingsabonnement van 10 lessen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *