Kennismakingsaanbod van 3 lessen

 35.00

Kennismakingsaanbod van 3 lessen

Het kennismakingsaanbod van 3 lessen (te gebruiken binnen 4 weken) kun je in juli en september gebruiken om te ontdekken wat VitaBiodanza voor jou kan betekenen. In de les kun je ervaren wat de oefeningen met je doen, welke soorten muziek worden gebruikt en welke mensen er in de groep mee dansen. Maak nu gebruik van de KORTING: 3 lessen voor 35 euro (normaal €50,-)!
(Mensen mét biodanza ervaring kunnen altijd instromen)

 

Categorie:

Beschrijving

Het kennismakingsaanbod van 3 lessen (te gebruiken binnen 4 weken) kun je gebruiken om te ontdekken wat VitaBiodanza voor jou kan betekenen. In de les kun je ervaren wat de oefeningen met je doen, welke soorten muziek worden gebruikt en welke mensen er in de groep mee dansen.

.

 

Kortingsabonnement van 10 lessen

 150.00

Abonnement met korting

In de wekelijkse groep volg je de lessen regelmatig. Het programma is gericht op herkenbare maandthema’s. In de lessen worden de oefeningen regelmatig herhaald, wel op andere muziek en met een iets andere uitleg voor een andere uitwerking. Het accent ligt op veiligheid en een geleidelijke opbouw in de persoonlijke groei en ontwikkeling. Als je na de kennismakingslessen vaker wil komen kun je kiezen voor een abonnement met korting. Dan betaal je via deze webshop € 150,- voor 10 lessen (ipv € 170,- voor 10 losse lessen). Als je deze opmaakt in 12 lesweken krijg je de 11e les gratis!

Categorie:

Beschrijving

In de wekelijkse Inleidingsgroep volg je de lessen regelmatig. Het programma is gericht op maandthema’s. In de lessen worden de oefeningen regelmatig herhaald, wel op andere muziek en met een iets andere uitleg voor een andere uitwerking. Het accent ligt op veiligheid en een geleidelijke opbouw in de persoonlijke groei en ontwikkeling. Als je na de kennismakingslessen vaker wil komen kun je kiezen voor een abonnement met korting. Dan betaal je via deze webshop € 150,- voor 10 lessen (ipv € 170,- voor 10 losse lessen). Dit abonnement is 12 lesweken geldig en als je daarbinnen 10 x komt krijg je de 11e les gratis!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kortingsabonnement van 10 lessen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *