Wat deze tijd me heeft geleerd…

Met de Drie Essentiële Levensvragen van Biodanza (Waar wil ik zijn, Wat wil ik doen, Bij wie wil ik zijn?) ben ik de afgelopen tijd op zoek gegaan naar de essentie van mijn eigen bestaan. Om van daaruit andere keuzes te maken die passen bij mijn nieuwe ervaringen en inzichten.

Dit prachtige filmpje van Kevin McCormack raakte me diep omdat het precies verwoordt waar het voor mij om gaat: hoop, liefde, schoonheid, verbinding, compassie, en geloof dat de mensheid beter uit deze tijd zal komen:

Hopelijk mogen wij binnenkort in Sittard weer starten met VitaBiodanza! Hou de > agenda op deze website > en mijn > Facebook pagina > in de gaten! Kom je mee dansen? Van harte welkom, tot dan(s)!  

Wil je ook biodanza doen en woon je niet in (de omgeving van) Sittard? Kijk op de site van de > VBN (Vereniging Biodanza Nederland) >  voor een docent of groep bij jou in de buurt!