Waarom dans ik?

Dansen brengt mij zo veel… Ik kan mijzelf uitdrukken zoals ik mij op dat moment voel. Ik dans blijdschap, enthousiasme, vuur, somberheid, verdriet… De muziek neemt mij mee, laat mij mezelf ont-dekken zoals ik mijzelf soms (nog) niet ken. Door te dansen word ik meer vrouw, meer mens.

Door biodanza te doen ontmoet ik niet alleen mijzelf, ik verbind mij ook met anderen zoals zij zijn: helemaal goed. Zij zijn spiegels voor mij, en ik voor hen, zonder dat we praten. Onze lichamen, mimiek, bewegingen spreken voor zich. Door te dansen worden mensen mooi, mooi zichzelf

In deze video vertelt Gloria wat biodanza voor haar betekent en je ziet hoe zij en de anderen bewegen en dansen in biodanza.

De VitaBiodanza groep gaat op 4 augustus weer open voor nieuwe mensen. Kom je mee dansen? Meld je dan > hier > aan voor 3 proeflessen voor €35,- . Je bent van harte welkom, tot dan(s )!  

Wil je ook biodanza doen en woon je niet in (de omgeving van) Sittard? Kijk op > de site van de VBN (Vereniging Biodanza Nederland) > voor een docent of groep bij jou in de buurt!