Waar kies jij écht voor?

Waar kies jij écht voor?

De afgelopen weken hebben we in de Thuisdanza lessen gedanst met De 3 Essentiële Levensvragen:

  1. Waar wil jij zijn?
  2. Wat wil jij doen?
  3. Met wie wil jij zijn?

Het maken van lessen en het bezig zijn met oefeningen en muziek rondom deze thema’s hebben bij mij ook een proces in gang gezet. Door de corona crisis is mijn werk -het geven van bijscholing en werkvloercoaching in de Gezondheidszorg- en mijn passie -biodanza lessen geven- stil gevallen.

Wat wil ik in de komende tijden gaan doen? Hoe? Met wie? Waar? Waar gaat het mij nu werkelijk om, hoe kan ik mijn zielsmissie nog/weer vorm geven in deze zo veranderde wereld? Ga ik door of stop ik? Eerlijk gezegd: ik weet het niet. Het is stil in mij. De Essentiële Levensvragen roepen mij op om een keuze te maken. En > dit artikel > helpt mij daarbij.