Volle maan 1 oktober

Op 1 oktober was het volle maan. Ditmaal een turbulente volle maan want hij schuift in het sterrenbeeld Ram, een van de 3 vuurtekens. Hierdoor worden allerlei positieve én negatieve emoties naar boven gehaald.

Het geeft energie om gevoelens om te zetten in actie. Daardoor kun je oude wonden (eindelijk) helen. Deze volle maan nodigt je uit eens stil te staan bij wat je voelt, met een volle-maan ritueel voor dankbaarheid:

1: Neem even de tijd om aan ten minste drie mensen, plaatsen, situaties of dingen te denken waarvoor je dankbaar bent. Voel de dankbaarheid in je lichaam.

2: Maak een lijst op van personen of dingen waarvoor je dankbaar bent.

3: Verbrand je dankbaarheidslijst nadat je deze hebt geschreven. In deze tijd van de maand wil je loslaten.

4:Als het goed voelt, spreek je de volgende mantra uit: ‘Ik weet dat ik gezegend ben en ik leef mijn leven in die wetenschap.’

Wil je meer weten over deze volle maan, lees dan verder in dit artikel:

Aanstaande dinsdagavond 6 oktober dansen we met het lesthema: ‘Genieten met Dankbaarheid’. Er zitten oefeningen in de les die helpen met bovenstaande, om los te laten en oude wonden te helen. Wil je graag meedoen? Meld je dan aan voor 3 proeflessen voor €35,- (normaal €51,-) via , 06-20826410 of > deze website >.