Volg jouw droom, net als ik!

Heb jij een droom? Ga er dan voor, ook al komen er tegenslagen of vinden je dierbaren dat je een andere weg in moet gaat. Als jouw hart gaat zingen van jouw droom, als jouw ziel je uitnodigt het tóch te doen ook al weet je niet waar je uitkomt: zet die stappen op weg naar vervulling van jouw droom!

Ik ga dat óók doen, en wel morgenvroeg, als ik ga afstuderen in Eindhoven voor mijn Biodanza opleiding. Ik ben er 7 jaar geleden aan begonnen en já ik heb heel wat tegenslagen gehad. En ze ook overwonnen. Biodanza les geven is mijn droom, en afstuderen is een belangrijk onderdeel ervan. Daarna mag ik mijn vleugels uitslaan en volgen waar mijn droom mij brengt. Ik verheug me nu al op die reis!

Waarom het zo belangrijk is om je droom te blijven volgen zie je in onderstaand ontroerend filmpje: