Verschillend of hetzelfde?

We zien er allemaal verschillend uit. En we hebben allemaal andere levenservaringen. Of toch niet? In plaats van te denken in ‘ik’ en ‘jij’ of ‘wij’ en ‘zij’ zou je ook kunnen kijken en luisteren naar waarin we hetzelfde zijn.

Want achter een ander uiterlijk kan een mens schuilen met dezelfde (pijnlijke) levenservaring als jij. Aandacht geven aan anderen en beseffen dat die anderen net zoveel mens zijn als jij zorgt voor acceptatie en verbinding. Zorgt voor vrede in plaats van oorlog….

Kijk maar eens naar dit ontroerende filmpje waarin mensen letterlijk oversteken naar elkaar.

In de lessen van VitaBiodanza eren we de verschillen tussen mensen en stemmen we ons af op elkaar: welke mooie eigenschappen hebben we, wat delen we, waarin zijn we hetzelfde en hoe kunnen we ons hierin verbinden met elkaar. Elke les heeft weer een ander thema en andere oefeningen hiervoor.

Vanaf 4 augustus is de groep in Sittard weer open gegaan voor nieuwe deelnemers. We zijn begonnen met de zomercursus van 10 lessen ‘La Dolce VitaBiodanza’. Je kunt nog meedoen! Meld je voor 3 proeflessen voor €35,- (normaal €51,-) aan via https://vitabiodanza.nl/aanmelden/ Je bent van harte welkom, tot dan(s)!

Wil je ook biodanza doen en woon je niet in (de omgeving van) Sittard? Kijk op de site van de > VBN (Vereniging Biodanza Nederland) > voor een docent of groep bij jou in de buurt!