Test: Wat is jouw hechtingsstijl?

Test: Wat is jouw hechtingsstijl?

Ben je wel eens bang dat iemand waar je van houdt, je verlaat? Voel je je onzeker in relaties of kun je zonder zorgen genieten van de liefde tussen jou en de ander?

Hoe je je voelt en wat je doet in verbinding met anderen heeft te maken met de hechtingsstijl die je als kind hebt ontwikkeld. Deze stijl is de rest van je leven van invloed op je relaties. Benieuwd naar jouw hechtingsstijl? Doe dan > deze test van Psychologie Magazine >.

VitaBiodanza biedt je in de vorm van oefeningen op muziek met jezelf, een ander en de groep mogelijkheden om jouw wijze van verbinden te onderzoeken en meer manieren te ontdekken die (ook) bij jou passen. Op 4 augustus gaat onze groep weer open voor nieuwe mensen. Wil je eens komen ervaren hoe biodanza voor jou is? Meld je dan aan voor 3 proeflessen voor 35 euro op https://vitabiodanza.nl/aanmelden/. Je bent van harte welkom, tot dan(s)!

Wil je ook biodanza doen en woon je niet in (de omgeving van) Sittard? Kijk op de site van de > VBN (Vereniging Biodanza Nederland) >  voor een docent of groep bij jou in de buurt!