Open Groep

Wat is een open groep?

In een open groep volg je de lessen met enige regelmaat. Je bent welkom zonder of met biodanza ervaring. Het programma is gericht op algemene maandthema’s.

In een open groep worden de oefeningen regelmatig herhaald, wel op andere muziek en met een iets andere uitleg. Het accent ligt op veiligheid en een geleidelijke opbouw in de persoonlijke groei en ontwikkeling. Je kunt elke dinsdag in de open groep starten met de 3 kennismakingslessen (te gebruiken binnen 4 lesweken). Als je enthousiast bent geworden kun je deelnemen via losse lessen of met een abonnement van 10 lessen met korting en een gratis les.

Voor mensen die na de 3 kennismakingslessen een wekelijks commitment willen aangaan in het verder werken aan hun vitaliteit en persoonlijke groei samen met andere groepsleden, bestaat de mogelijkheid om deel te gaan nemen aan de Inleidingsgroep. Deze is gestart in oktober 2019. De groep is nu gesloten voor mensen zonder biodanza ervaring (mét ervaring kan je altijd instromen) en gaat weer open in juli 2021, als de corona maatregelen voor danslessen voldoende versoepeld zijn.

Dagdeel, tijdstip en locatie

Wegens drukke werkzaamheden voor mijn bedrijf Sulis Training en Coaching ben ik voorlopig gestopt met de VitaBiodanza lessen.

De 3 Kennismakingslessen kun je volgen als je nog geen biodanza ervaring hebt. Mensen mét ervaring kunnen altijd instromen. Ben je daarna enthousiast geworden dan kun je een kortingsabonnement à 150,- voor 10 lessen (met gratis 11e les als je 10x binnen 12 weken bent gekomen!) of losse lessen à 17,- nemen. De lessen vinden plaats op dinsdagavonden (met uitzondering van feestdagen) van 19.30u tot 21.45u. De specifieke data vind je onder ‘Aanbod – Agenda‘. Vanaf 19.15u ben je welkom. De lessen worden gegeven bij Dance Studio on Fire, Helstraat 12, 6131 CZ Sittard. In de buurt zijn na 19u voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig.

Ik neem een abonnement met korting

Kom je voor de eerste keer dan kun je via de webshop een kennismakingsaanbod van 3 lessen kopen voor 35 euro (te gebruiken binnen 4 weken). Als je zeker weet dat je regelmatig (liefst wekelijks) wil gaan komen, kun je via de webshop een kortingsabonnement met een knipkaart nemen van 10 lessen à 150 euro (ipv 170 euro), te gebruiken binnen 12 lesweken. Als je 10 keer bent geweest, krijg je bij dit abonnement de 11e les gratis!

In overleg is na de 3 kennismakingslessen betaling per les à €17,- mogelijk.

Bestellen

Wie geeft les?