Open Groep

Open Groep

Wat is een open groep?

In een open groep volg je de lessen met enige regelmaat. Je bent welkom zonder of met biodanza ervaring. Het programma is gericht op algemene maandthema’s.

In een open groep worden de oefeningen regelmatig herhaald, wel op andere muziek en met een iets andere uitleg. Het accent ligt op veiligheid en een geleidelijke opbouw in de persoonlijke groei en ontwikkeling. Je kunt elke dinsdag in de open groep starten met de 3 kennismakingslessen (te gebruiken binnen 4 lesweken). Als je enthousiast bent geworden kun je deelnemen via losse lessen of met een abonnement van 10 lessen met korting en een gratis les.

Voor mensen die na de 3 kennismakingslessen een wekelijks commitment willen aangaan in het verder werken aan hun vitaliteit en persoonlijke groei samen met andere groepsleden, bestaat de mogelijkheid om deel te gaan nemen aan de Inleidingsgroep. Deze start in oktober 2019. De groep sluit dan en gaat weer open voor nieuwe cursisten in februari 2020.

Dagdeel, tijdstip en locatie

De 3 Kennismakingslessen kun je in september volgen als je nog geen Biodanza ervaring hebt. Heb je wél ervaring mag het ook in de maanden erna. Ben je daarna enthousiast geworden dan kun je een kortingsabonnement à €135,-voor 10 lessen (met gratis les als je 10x binnen 12 weken bent gekomen!) of losse lessen à €15,- nemen. De lessen vinden plaats op dinsdagavonden (met uitzondering van feestdagen en de zomervakantie) van 19.30u tot 21.45u. De specifieke data vind je onder ‘Aanbod – Agenda‘. Vanaf 19.15u ben je welkom. De lessen worden gegeven bij Dance Studio on Fire, Helstraat 12, 6131 CZ Sittard. In de buurt zijn na 19u voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig.

Ik neem een abonnement met korting

Voor een losse les in de open groep betaal je 15 euro voorafgaand aan de les. Kom je voor de eerste keer dan kun je via de webshop een kennismakingsaanbod van 3 lessen kopen voor 25 euro (te gebruiken binnen 4 weken). Als je zeker weet dat je regelmatig (liefst wekelijks) wil gaan komen, kun je via de webshop een kortingsabonnement met een knipkaart nemen van 10 lessen à 135 euro, te gebruiken binnen 12 lesweken. Als je 10 keer bent geweest, krijg je de 11e les gratis!

Bestellen

Teachers:

Marie-José Meijs
Marie-José Meijs
Docent (onder supervisie)