Inleidingsgroep

Inleidingsgroep

Wat is een inleidingsgroep?

Zodra er vanuit de Open Groep minimaal 12 mensen zijn die wekelijks willen komen, beginnen we met hen een Inleidingsgroep. Hierin ga je met elkaar een traject in volgens het programma dat Rolando Toro voor Biodanza heeft ontwikkeld. Dit programma werkt met de 5 Lijnen van Ontwikkeling die in de opeenvolgende lessen worden verdiept. Het accent ligt op persoonlijke groei en ontwikkeling en het versterken van je kwaliteiten. De lesthema’s sluiten op elkaar aan. De lessen duren langer dan in de Open Groep.

Het is belangrijk dat je het commitment aangaat om “ja” te zeggen tegen jezelf en de andere groepsleden om deze verdieping aan te gaan en daarvoor iedere week te komen. Als je wil gaan deelnemen aan deze groep kun je dit vooraf in een gesprekje met Marie-José aangeven.

Deze inleidingsgroep gaat iedere 3 maanden open voor mensen die op wekelijkse basis willen gaan deelnemen aan Biodanza en daarom vanuit de open groep  willen doorstromen. Tevens bestaat de mogelijkheid voor mensen die elders al biodanza ervaring hebben opgedaan om mee te doen via het Kennismakingspakket van 3 lessen.

Als deelnemers na ongeveer 1 1/2 tot 2 jaar het traject van Inleiding hebben gevolgd, kunnen ze besluiten om met elkaar een Verdiepingsgroep te vormen. Het accent ligt daarbij om diepere persoonlijke ontwikkeling. Lesthema’s worden aangeboden in een cyclus van meerdere weken. Wanneer er voldoende belangstelling is (minimaal 10 deelnemers) zullen we te zijner tijd een Verdiepingsgroep opstarten. Deze groep gaat 1x per jaar open voor nieuwe deelnemers.

Data, tijdstip en locatie

Zodra in het voorjaar van 2019 meer dan 12 mensen geïnteresseerd zijn in deelname aan een Inleidingsgroep, gaat deze parallel lopen aan de Open Groep. Nieuwe data en tijdstip worden te zijner tijd bekend gemaakt. De lessen worden  gegeven op de Parklaan 4, 6131 KG in Sittard. In de buurt van het gebouw kun je na 19u overal gratis parkeren.

Investering met abonnementskorting via webshop

Ben je geïnteresseerd in deelname aan de Inleidingsgroep dan kun je -na een motivatiegesprekje met Marie-José- een kennismakingspakket van 3 lessen kopen à 25 euro. Als je zeker weet dat je wekelijks gaat komen, kun je via de webshop een abonnement nemen van 10 lessen à 135 euro te gebruiken binnen 12 weken. Losse lessen zijn in de Inleidingsgroep niet mogelijk.

Meld je aan

Teachers:

Marie-José Meijs
Marie-José Meijs
Docent (onder supervisie)