3 Kennismakingslessen

Het kennismakingsaanbod van 3 lessen (te gebruiken binnen 4 weken) kun je gebruiken om te ontdekken wat VitaBiodanza voor jou kan betekenen. In de lessen kun je ervaren wat de oefeningen met je doen, welke soorten muziek worden gebruikt en welke mensen er in de groep mee dansen.

Biodanza ervaar je tijdens de les en vooral in de dagen erna. Wellicht merk je dat je anders reageert op dagelijkse gebeurtenissen. Dat je je meer bewust wordt van bepaald gedrag van jezelf en van anderen. Of slaap je ineens veel dieper en beter. Na de 3 lessen kun je besluiten om door te gaan in de groep of te stoppen.

Waarom 3 kennismakingslessen?

VitaBiodanza heeft een opbouw in de les en werkt met herhaling van oefeningen om het effect daarvan te vergroten. Soms merk je dat al na 1 keer, meestal pas als je het meerdere keren hebt gedaan. Na 3 lessen is het effect van VitaBiodanza veel duidelijker en kun je beter beslissen of het bij je past. Daarom wordt de kennismaking alleen aangeboden in een pakket van 3 lessen (te gebruiken binnen 4 weken).

Data, tijdstip en locatie

De 3 Kennismakingslessen kun je volgen in de groep. De lessen vinden plaats op dinsdagavonden (met uitzondering van de zomervakantie en feestdagen) van 19.30u tot 21:45u. Vanaf 19.15u is de omkleedruimte open.

Juli 2021 6, 13, 20
Augustus Zomervakantie
September 7, 14, 21, 28
Oktober 5, 12, 19
November 2, 16, 23, 30
December 7, 14, 21 – daarna Kerstvakantie

De lessen worden gegeven bij Dance Sudio On Fire, Helstraat 12, 6131 CZ in Sittard gegeven. In de buurt kun je na 19u overal gratis parkeren.

Bekijk data

Ik maak gebruik van de Kennismakingskorting!

Als je je aanmeldt betaal je voor het kennismakingspakket van 3 lessen eenmalig maar 35 euro (1e en 2e les = €17,- en 3e les €1,-). Je mag de 3 lessen gebruiken binnen 4 lesweken.

Bestellen

Wie geeft les?