Respect voor het Leven

Respect voor ál het leven hier op deze mooie planeet, niet alleen voor ons eigen leven. Dat leren ons de natuurvolkeren, zoals de indianen, al duizenden jaren.

Als ‘dank’ hebben onze voorouders deze inheemse volken wereldwijd voor ons eigen gewin gemarteld, vermoord en weggejaagd van hun heilige gronden. En we doen het nog steeds (met de Aboriginals, Maori, Amazone indianen, rendierjagers in Lapland, Eskimo’s)…

Helaas zien we nu pas welke wijsheid ze bezitten. En gaan we naar hen terug om te vragen hoe we onze planeet (hopelijk) kunnen redden. Laten we naar hen luisteren!

Bij de biodanza lessen dansen we regelmatig op muziek van inheemse volkeren. Zoals deze Prophecy Song. Een van mijn favorieten!

Dinsdagavond dansen we bij VitaBiodanza in Sittard met het lesthema ‘Genieten van het Leven’. Zin om mee te genieten? De groep is in de maand september nog open voor nieuwe deelnemers. Wil je ook eens meedoen? Meld je voor 3 proeflessen voor €35,- (normaal €51,-) aan via https://vitabiodanza.nl/aanmelden/ , 06-20826410 of Je bent van harte welkom, tot dan(s)!

Wil je ook biodanza doen en woon je niet in (de omgeving van) Sittard? Kijk op de site van de VBN (Vereniging Biodanza Nederland voor een docent of groep bij jou in de buurt!