Protocol VitaBiodanza

Protocol VitaBiodanza

Sinds 1 juli zijn de dansscholen weer open en mogen we ook biodanza les geven, met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM. Er is een algemeen Basisprotocol Danssector, en een Biodanza Protocol dat meer uitleg geeft over de specifieke do’s en don’ts van biodanza.

Dit Biodanza protocol is een uitgebreid document van 14 bladzijden. Ik kan mij voorstellen dat het niet voor iedereen duidelijk is hoe de richtlijnen bij VitaBiodanza in Sittard concreet ingevuld worden.

Ik heb daarom een VitaBiodanza protocol geschreven dat uitlegt wat er voor, tijdens en na een les gebeurt, wat ik van jou verwacht en wat jij van mij mag verwachten. Mocht je interesse hebben in een biodanza les, dan kun je dit protocol > HIER > lezen.

Onze VitaBiodanza groep in Sittard gaat op 4 augustus weer open voor nieuwe mensen. Kom je mee dansen? Meld je dan > hier > aan voor 3 proeflessen voor €35,- . Je bent van harte welkom, tot dan(s )!  

Wil je ook biodanza doen en woon je niet in (de omgeving van) Sittard? Kijk op > de site van de VBN (Vereniging Biodanza Nederland) > voor een docent of groep bij jou in de buurt!