Hoe groot is jouw aanraakbehoefte? Doe de test!

Anderhalve meter afstand, en dat voor misschien nog een tijdje. Wij mensen zijn sociale wezens en houden van aanraken, knuffelen, fysiek contact. De een meer dan de ander. Hoe is dat bij jou? Doe daarvoor > deze test >.

Biodanza gaat met name om het leggen van warme, affectieve verbindingen met anderen. Ook fysiek, en dat gaat nu natuurlijk niet in de lessen. Daarom geef ik op een andere manier les: online. Zonder aanrakingen van elkaar, maar je kunt natuurlijk wel jezelf omhelzen, vastpakken, knuffelen. En zo geven we onszelf toch een beetje dat fijne gevoel dat we zo missen nu we anderen niet mogen aanraken en nog niet wekelijks met elkaar dansen.

Binnen de beroepsvereniging VBN zijn we druk bezig met het maken van een protocol over hoe we veilig met elkaar kunnen dansen als de deur weer open mag!

Heb jij ook (weer) behoefte aan bewegen en dansen op muziek, en is online voor jou voorlopig oké? En heb jij biodanza ervaring? Meld je dan aan via , 06-20826410 of https://vitabiodanza.nl/aanmelden/