Hoe dansen deze man hielp bij zijn depressie

De man in het filmpje leed aan zware depressies. Zijn vrouw besloot hem te helpen door hem uit te nodigen samen te dansen. Gewoon tijdens het werk op de boerderij, voor het huis, tussen de akkers.

En het hielp! Hij kreeg zijn levensvreugde terug en de depressie verminderde en verdween. Nu danst hij zo vaak als hij kan met zijn vrouw en zijn 2 kinderen. De filmpjes daarvan zijn wereldwijd miljoenen keren bekeken!

Als ik dit zie, krijg ik ook zin om te dansen! Het geeft je zo’n heerlijk gevoel, je wordt er blij van, je nare gevoelens verdwijnen voor dat moment en ja als je vaker danst verandert het inderdaad de kwaliteit van je leven!

Onze VitaBiodanza groep in Sittard gaat op 4 augustus weer open voor nieuwe mensen. Kom je mee dansen? Meld je dan > hier > aan voor 3 proeflessen voor €35,- . Je bent van harte welkom, tot dan(s )!  

Wil je ook biodanza doen en woon je niet in (de omgeving van) Sittard? Kijk op > de site van de VBN (Vereniging Biodanza Nederland) > voor een docent of groep bij jou in de buurt!