Daarom is vrijheid een keuze

De vrijheid om ons eigen leven te bepalen is een sterke behoefte van veel mensen. Niet iedereen krijgt dat voor elkaar. Het ligt eraan hoe je naar jouw leven kijkt. Bepaal jij dat zelf of laat je anderen daar invloed op uitoefenen?

Als je zelf jouw leven inricht op basis van de keuzes die je maakt, ben je er ook zelf verantwoordelijk voor. Je kan niemand anders de schuld geven, zoals je dat wél kan als je anderen jouw leven laat besturen. Daardoor ben je afhankelijk van anderen en dat beperkt jouw vrijheid.

Maar is dat ook werkelijk zo? Ben je altijd afhankelijk van anderen die voor jou belangrijke beslissingen nemen? Of kun je zelf de touwtjes terug in handen nemen en jouw leven vormgeven op de manier die voor jóu goed voelt? Daar heb jij zelf een keuze in. Vrijheid heb je voor een groot deel zelf in de hand. Hoe dan? Lees het artikel maar eens:

Op dinsdagavond 13 juli gaan we bij VitaBiodanza in Sittard dansen met het thema ‘Vrijheid’. Oefeningen van bewegen op muziek waarbij jij jouw idee en gevoel van vrijheid op jouw eigen manier vorm mag geven. Nieuwsgierig geworden hoe dat dan gaat? Meld je even aan via 06-20826410 vanwege het maximaal aantal beschikbare plaatsen (nog 3 plekjes over!) en kijk voor meer informatie op https://vitabiodanza.nl/aanmelden/