06 - 20826410

Meedoen met Vita Biodanza in Sittard

Hoe kun je dansen en genieten op muziek
en zo je vitaliteit versterken?

ZOMERCURSUS ‘La Dolce Vita Biodanza’!

Zin om deze zomer in beweging te komen? Kom bij VitaBiodanza in Sittard vanaf 4 augustus met deze zomercursus het goede leven dansen. Tropische klanken, Afrikaanse ritmes, muziek waar je vrij op mag dansen en waar je warm van wordt of juist rustiger.

Nieuwsgierig? Wil je het eens ervaren? Maak gebruik van de Kennismakingskorting: 3 lessen voor €35,- (in plaats van €51,-) en daarna losse lessen à €17,-. Of neem meteen 10 lessen voor €150,- (in plaats van€170,-). We houden rekening met de richtlijnen van het RIVM en het Basisprotocol Biodanza. (Klik > hier > voor het VitaBiodanza Protocol).

Overige data: 8-11-25 augustus, 1-8-15-22-29 september, 6 oktober 2020.

————————————————————————————

VITABIODANZA! Voor iedereen zonder en met biodanza-ervaring. Wil jij in Sittard eens komen ervaren wat biodanza is? Of heb je al ervaring en wil je eens met andere mensen dansen of proeven aan mijn manier van lesgeven? Van harte welkom! Maak gebruik van het Kennismakingsaanbod van 3 lessen voor 35 euro (ipv 51 euro, te gebruiken binnen 4 lesweken).

VitaBiodanza is een methode van vrij dansen en bewegen met oefeningen op gevarieerde wereldmuziek. Het is een traject voor het versterken van mogelijkheden om vitaal en gezond te worden en te blijven, en voor persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. En het is vooral plezier hebben in het dansen met jezelf en elkaar op een ongedwongen manier!

VitaBiodanza heeft een opbouw in de lessen en werkt met herhaling van oefeningen om het effect daarvan te vergroten. Soms merk je dat al na 1 keer, meestal als je meerdere keren hebt gedanst. Na 3 lessen is het effect van VitaBiodanza duidelijker en kun je beter kiezen of het bij je past.

De lessen worden op dinsdagavond van 19.30u-21.45u bij Dance Studio on Fire, Helstraat 12 in Sittard gegeven door Marie-José Meijs.

VitaBiodanza is voor iedereen die van muziek en dansen houdt. Het gaat niet om danspasjes, het hoeft niet ‘mooi’ te zijn, iedereen kan het!

  • Stress verminderend
  • Afname van psychosomatische klachten
  • Versterkt je levensvreugde

    KORTING (contant aan de kassa retour) op vertoon van je BeneFits-pas op het kennismakingsaanbod, de losse lessen en het abonnement. Hoeveel kun je zien op > deze link > .

    Woon je niet in (de buurt van) Sittard? Kijk op de website van de VBN  (Vereniging Biodanza Docenten Nederland) voor een docent bij jou in de buurt.

SONY DSC