Hoe kun je dansen en genieten op muziek
en zo je vitaliteit versterken?

ZOMERCURSUS ‘Vier de Zomer, Dans het Leven!’

Het mag weer: dansen, genieten van muziek, jezelf en elkaar! Nu de corona maatregelen voldoende versoepeld zijn mogen wij vanaf begin juli weer dansen! Zin om deze zomer weer in beweging te komen en alle beperkingen van je af te dansen? Kom bij VitaBiodanza in Sittard vanaf 7 september met het vervolg van deze zomercursus van 10 lessen jouw vrijheid samen met ons vieren. Tropische klanken, Afrikaanse ritmes, muziek waar je vrij op mag dansen en waar je warm van wordt of juist rustiger.

Nieuwsgierig? Wil je het eens ervaren? Maak gebruik van de Kennismakingskorting: 3 lessen voor €35,- (in plaats van €51,-) en daarna losse lessen à €17,-. Of neem als in introductie in biodanza de Zomercursus van 10 lessen voor €150,- (in plaats van €170,-).

We houden rekening met de richtlijnen van het RIVM en het Basisprotocol Biodanza. (Download > hier > het VitaBiodanza Protocol). Vanwege deze richtlijnen is het noodzakelijk dat je je tevoren aanmeldt via https://vitabiodanza.nl/aanmelden/ Of bel me even: 06-20826410.

 

Overige zomercursusdata: 7-14-21-28 september, 5-12-19 oktober 2020.

————————————————————————————

VITABIODANZA! Voor iedereen zonder en met biodanza-ervaring. Wil jij in Sittard eens komen ervaren wat biodanza is? Of heb je al ervaring en wil je eens met andere mensen dansen of proeven aan mijn manier van lesgeven? Van harte welkom! Maak gebruik van het Kennismakingsaanbod van 3 lessen voor 35 euro (ipv 51 euro, te gebruiken binnen 4 lesweken).

VitaBiodanza is een methode van vrij dansen en bewegen met oefeningen op gevarieerde wereldmuziek. Het is een traject voor het versterken van mogelijkheden om vitaal en gezond te worden en te blijven, en voor persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. En het is vooral plezier hebben in het dansen met jezelf en elkaar op een ongedwongen manier!

VitaBiodanza heeft een opbouw in de lessen en werkt met herhaling van oefeningen om het effect daarvan te vergroten. Soms merk je dat al na 1 keer, meestal als je meerdere keren hebt gedanst. Na 3 lessen is het effect van VitaBiodanza duidelijker en kun je beter kiezen of het bij je past.

De lessen worden op dinsdagavond van 19.30u-21.45u bij Dance Studio on Fire, Helstraat 12 in Sittard gegeven door Marie-José Meijs.

VitaBiodanza is voor iedereen die van muziek en dansen houdt. Het gaat niet om danspasjes, het hoeft niet ‘mooi’ te zijn, iedereen kan het!

  • Stress verminderend
  • Afname van psychosomatische klachten
  • Versterkt je levensvreugde

    KORTING (contant aan de kassa retour) op vertoon van je BeneFits-pas op het kennismakingsaanbod, de losse lessen en het abonnement. Hoeveel kun je zien op > deze link > .

    Woon je niet in (de buurt van) Sittard? Kijk op de website van de VBN  (Vereniging Biodanza Docenten Nederland) voor een docent bij jou in de buurt.

SONY DSC