06 - 20826410

Meedoen met Vita Biodanza in Sittard

Hoe kun je dansen en genieten op muziek
en zo je vitaliteit versterken?

Vanwege de Corona Crisis vinden voor de veiligheid van de groepsleden geen fysieke lessen plaats. In plaats daarvan geef ik online lessen die ieder in zijn/haar eigen huis kan volgen.

Heb jij al biodanza ervaring? Meld je dan aan om mee te doen, via 06-20826410 of .

Nieuw bij biodanza? Dan kun je beter nog even wachten met ervaren of biodanza bij je past, tot we weer met elkaar kunnen dansen. Dat zal waarschijnlijk begin juli zijn, als de overheid toestemming geeft. Het warme welkom in de groep en de fijne contactmomenten zijn essentieel voor jouw ervaring!

 

VITABIODANZA! Voor iedereen zonder en met biodanza-ervaring. Wil jij in Sittard eens komen ervaren wat biodanza is? Of heb je al ervaring en wil je eens met andere mensen dansen of proeven aan mijn manier van lesgeven? Van harte welkom! Maak gebruik van het Kennismakingsaanbod van 3 lessen voor 25 euro (ipv 48 euro, te gebruiken binnen 4 lesweken).

VitaBiodanza is een methode van vrij dansen en bewegen met oefeningen op gevarieerde wereldmuziek. Het is een traject voor het versterken van mogelijkheden om vitaal en gezond te worden en te blijven, en voor persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. En het is vooral plezier hebben in het dansen met jezelf en elkaar op een ongedwongen manier!

VitaBiodanza heeft een opbouw in de lessen en werkt met herhaling van oefeningen om het effect daarvan te vergroten. Soms merk je dat al na 1 keer, meestal als je meerdere keren hebt gedanst. Na 3 lessen is het effect van VitaBiodanza duidelijker en kun je beter kiezen of het bij je past.

De lessen worden op dinsdagavond van 19.30u-21.45u bij Dance Studio on Fire, Helstraat 12 in Sittard gegeven door Marie-José Meijs.

VitaBiodanza is voor iedereen die van muziek en dansen houdt. Het gaat niet om danspasjes, het hoeft niet ‘mooi’ te zijn, iedereen kan het!

  • Stress verminderend
  • Afname van psychosomatische klachten
  • Versterkt je levensvreugde

     

    KORTING (contant aan de kassa retour) op vertoon van je BeneFits-pas op het kennismakingsaanbod, de losse lessen en het abonnement. Hoeveel kun je zien op > deze link > .

SONY DSC