06 - 20826410

Meedoen met VitaBiodanza

Hoe kun je dansen en genieten op muziek
en zo je vitaliteit versterken?

VITABIODANZA! Voor iedereen zonder en met biodanza-ervaring. Wil jij eens komen ervaren wat biodanza is? Of heb je al ervaring en wil je eens met andere mensen dansen of proeven aan mijn manier van lesgeven? Van harte welkom! Maak gebruik van het Kennismakingsaanbod van 3 lessen voor 25 euro (ipv 48 euro, te gebruiken binnen 4 lesweken).

Kom je op 4 februari naar het INTRODUCTIE-DANSFEEST om kennis te maken met VitaBiodanza en onze groep? Je krijgt voor €17,50 een korte inleiding over biodanza, een mooie les met heerlijke muziek en na afloop hapjes en drankjes. We starten daarom deze avond om 19u. Meld je graag even aan via info@vitabiodanza of 06 208 26 410.

INTRODUCTIEKORTING: Ben je na deze avond enthousiast geworden? Kom voor 10 euro meer nog 2 keer dansen (2 losse lessen kosten normaal 32 euro) op 11 en 18 februari!

VitaBiodanza is een methode van vrij dansen en bewegen met oefeningen op gevarieerde wereldmuziek. Het is een traject voor het versterken van mogelijkheden om vitaal en gezond te worden en te blijven, en voor persoonlijke groei en ontwikkeling. En het is vooral plezier hebben in het dansen met jezelf en elkaar op een ongedwongen manier!

VitaBiodanza heeft een opbouw in de lessen en werkt met herhaling van oefeningen om het effect daarvan te vergroten. Soms merk je dat al na 1 keer, meestal als je meerdere keren hebt gedanst. Na 3 lessen is het effect van VitaBiodanza duidelijker en kun je beter kiezen of het bij je past.

De lessen worden op dinsdagavond van 19.30u-22.00u bij Dance Studio on Fire, Helstraat 12 in Sittard gegeven door Marie-José Meijs.

VitaBiodanza is voor iedereen die van muziek en dansen houdt. Het gaat niet om danspasjes, het hoeft niet ‘mooi’ te zijn, iedereen kan het!

  • Stress verminderend
  • Afname van psychosomatische klachten
  • Versterkt je levensvreugde

     

    KORTING (contant aan de kassa retour) op vertoon van je BeneFits-pas op het kennismakingsaanbod, de losse lessen en het abonnement. Hoeveel kun je zien op > deze link > .

SONY DSC