9 apr: ‘Hoe dans je naar Balans?’

Nieuw maandthema april: ‘Via Dans naar Balans’, eerste les van 4 op 9 april:  ‘Hoe Dans je naar Balans?’

We beginnen vandaag met een nieuw maandthema: Balans. En deze eerste les van een maandthema is altijd een soort ontdekkingsreis. Wat betekent Balans voor jou? Ben je op dit moment in balans en op welke gebieden dan?

Bijvoorbeeld tussen jouw binnenwereld en de buitenwereld. Tussen werk en privé-leven. Of tussen actie en rust. En met name die balans is bij veel mensen tegenwoordig verstoord.

Het gaat daarbij met name om de balans tussen energiegevers en energievreters. Het is de uitdaging om jouw energievoorraad goed te leren beheren, en uit te zoeken wat voor jou energiegevers zijn: dingen waar je blij van wordt, waar je een goed gevoel van krijgt.

Bij Biodanza hebben we de 3 Levensvragen om jou te helpen dat te ontdekken:

  1. Wat wil ik doen?
  2. Met wie wil ik zijn?
  3. Waar wil ik zijn?

Wat is daarin voor jou voedend? De komende maand gaan we met deze vragen dansen.

Ik nodig jullie uit om vanavond te ontdekken wat balans voor jou betekent. We gaan dansen met balans tussen ritme en melodie, tussen snellere en langzamere dansen, tussen inspanning en ontspanning, tussen alleen en samen, tussen jouw binnenwereld en weer naar buiten. Mogelijkheden genoeg! Laten we er mee dansen!

Alle lesthema’s kun je ook vinden op mijn Facebookpagina: https://www.facebook.com/vitabiodanza/  met nog andere berichten, filmpjes, nieuws en tips die met het thema te maken hebben.