7 jan: ‘Transcendentie: In-spiratie’

Nieuw maandthema in 2020: Transcendentie met als weekthema op 7 januari: ‘In-spiratie’.

Als we verbonden zijn met het heilige principe van het leven ervaren we een duizenden jaren oude vertrouwdheid met alles wat bestaat: de stenen, de vogels, de zee, de zon en de sterren, met het kosmische geheel. We voelen ontzag  voor het wonderbaarlijke van de goddelijke schepping en onze eigen plek daarbinnen.  

In iedere mens zit een goddelijke impuls die net als een zaadje wil groeien en naar buiten komen. Het vraagt van jou om deze impuls in jezelf te herkennen en vorm te geven. Bij het begin van het nieuwe jaar biedt het thema Transcendentie jou daar wellicht inspiratie voor.  

Deze verbinding met onze grootsheid, onze eigen heiligheid vervult ons met de kracht van onze eigen identiteit. Het is de kracht van weten wie je bent en wat je waard bent en jouw hemel op aarde te leven. Ik nodig je dinsdagavond uit te dansen met de vreugde van te leven!

Alle lesthema’s kun je ook vinden op mijn Facebookpagina: https://www.facebook.com/vitabiodanza/  met nog andere berichten, filmpjes, nieuws en tips die met het thema te maken hebben.