7 apr: Thuisdanza: ‘Dans met vertrouwen dat het goed komt’

Hoe minder ruimte er is voor angst (het thema van de Thuisdanza les van vorige week), hoe meer mogelijkheden er ontstaan om in een wereld die zó in beweging is, te vertrouwen dat het goed komt.

Te vertrouwen op het goede in jezelf, in een ander, in de wereld, in het Universum. Dat alles een bedoeling heeft die we vaak achteraf pas zien.

Of soms al tijdens, als we kijken naar wat een mooie veranderingen er al zijn in onze omgeving en ook wereldwijd, in nieuwe waardevolle verbindingen die ontstaan tussen mensen. Hoe de natuur opknapt van dit wereldwijde moment van bezinning. Hoe mensen op een andere manier hun leven aan het inrichten zijn, met de focus op wat wérkelijk belangrijk is.

Deze tijden vragen op dit moment van jou om jouw veilige, comfortabele grenzen op te rekken en erop te vertrouwen dat het goed is. En zo te dansen met wat het leven je op je pad brengt. Hopelijk ondersteunt deze thuisdanza les jou daarin. Ik nodig je er voor uit!

  • NB: Deze les is bedoeld om met onze vaste groepsleden te bewegen en te dansen op muziek, ieder in ons eigen huis. Op hetzelfde tijdstip, zodat we ons toch verbonden blijven voelen met elkaar. Het is nadrukkelijk niet bedoeld als een biodanza les, omdat we niet fysiek met elkaar dansen en juist de ervaringen van ontmoetingen bij biodanza zo belangrijk zijn.

Mocht jij al biodanza ervaring hebben, dat nodig ik je van harte uit om mee te doen! Meld je even aan via 06-20826410, of https://vitabiodanza.nl/aanmelden/ . Hartelijke groet, Marie-José Meijs​