6 okt: ‘Genieten met Dankbaarheid’

6 okt: ‘Genieten met Dankbaarheid’

Genieten met dankbaarheid. Naar jezelf, naar anderen, naar het leven. Dankbaarheid naar jezelf voor de stappen die jij in je leven gezet hebt om te worden tot wie je nu bent.

Dankbaarheid naar anderen voor alle liefde, vriendschap, tederheid, aandacht en zorg die jij van anderen hebt ontvangen. Dat heeft jou een emotionele rijkdom gegeven die je mag ontvangen en weer verder geven, de wereld in.

Dankbaarheid naar het Leven voor de geschenken en levenslessen die jij in dit leven hebt gekregen waardoor jij bent gegroeid naar die mooie mens die jij nu bent. Dankbaarheid te voelen ook voor dat wat nog in jouw schaduw is, waarvoor het leven liefdevol situaties op jouw pad zet die jou iedere keer weer uitnodigen dat naar het Licht te brengen.

Dankbaar te zijn dat je mag leven, te genieten van alles wat er is en wie je bent. Daar gaan we dinsdagavond mee dansen.

Alle lesthema’s, nieuwe berichten, filmpjes, muziek, nieuws en tips die met het thema te maken hebben kun je ook vinden op mijn Facebookpagina en op > dit deel van mijn website >. Neem gerust eens een kijkje!