13 juli: ‘Vier de Zomer, Dans in Vrijheid’

13 juli: ‘Vier de Zomer, Dans in Vrijheid’

Vorige week hebben we gedanst met ‘The Summer of Life’, op 13 juli is het thema ‘Vrijheid’ in ‘The Summer of Liberty’. En daarin met de levensgebieden van vorige week en een nieuwe: creativiteit. Jouw scheppende vermogen, jouw unieke manier om jezelf uit te drukken in de wereld, expressie te geven aan jouw kwaliteiten en talenten.

Creativiteit is ook een manier om vorm te geven aan jouw verlangens, aan jouw dromen. Allereerst vanbinnen met inspiratie, vanuit jouw fantasie en daarin is álles mogelijk, grenzeloos. Die fantasie, droom, dat verlangen mag je zo laten, of je hebt de wens het met jouw creatieve vermogens werkelijkheid te laten worden.

Dat begint met een eerste stap op weg naar de vervulling ervan. Er mee op reis te gaan, op jouw manier en in jouw tempo. Als het goed voelt kun je genieten van jouw reis. Die is soms al mooier dan het uiteindelijke vervullen van jouw verlangen. Daar mag je ook jouw vrijheid in ervaren.  

In alle vrijheid te genieten van jouw leven zoals je dat tot nu toe met alle creativiteit die je in je had, hebt vormgegeven. Te dansen met het verlangen om het verder vorm te geven, precies op jouw manier, zodat al jouw mooie kwaliteiten mogen gaan stralen in de zomer van jouw leven. Daar nodig ik je dinsdagavond voor uit!

Alle lesthema’s, nieuwe berichten, filmpjes, muziek, nieuws en tips die met het thema te maken hebben kun je ook vinden op mijn > Facebookpagina > en op > mijn website bij het onderdeel ‘Inspiratie’>. Neem gerust eens een kijkje!