5 mei: ‘Thuisdanza: ‘Dansen vanuit Dankbaarheid’

Dinsdagavond dansen we met het thema Dankbaarheid. Op deze Bevrijdingsdag vieren we in heel veel landen dat we dankbaar zijn dat we 75 jaar geleden onze vrijheid terug hebben gekregen.

Er is nu in deze lock-down-tijden ruimte om te genieten van jezelf, liefdevolle aandacht aan jezelf te geven, om jouw levenskracht en levensvreugde te versterken. Dankbaar te zijn dat je mag leven, met alles wat er is en wie je bent.

Ook is er ruimte om te mijmeren over hoe jij waardevol kunt zijn in deze wereld, nu en in de toekomst, waardoor anderen dankbaar kunnen zijn voor wat jij te geven hebt. En stil te staan bij en dankbaar te zijn voor wat anderen jou geven.

Want dankbaarheid vraagt om te delen, om wederkerigheid, om te geven én ontvangen vanuit overvloed. Niet alleen van mensen, ook van de natuur, van alles wat er op de wereld is. Daar gaan we dinsdagavond mee dansen.

  • NB: Deze les is bedoeld om met de vaste groepsleden te bewegen en te dansen op muziek, ieder in ons eigen huis. Op hetzelfde tijdstip, zodat we ons toch verbonden blijven  voelen met elkaar. Het is nadrukkelijk niet bedoeld als een biodanza les, omdat we niet fysiek met elkaar dansen en juist de ervaringen van ontmoetingen bij biodanza zo belangrijk zijn. Anderen mét biodanza ervaring zijn van harte uitgenodigd om mee te doen!

Mocht jij al biodanza ervaring hebben, dat nodig ik je van harte uit om mee te doen! Meld je even aan via 06-20826410, of https://vitabiodanza.nl/aanmelden/ . Hartelijke groet, Marie-José Meijs​

Alle lesthema’s kun je ook vinden op mijn Facebookpagina: met nog andere berichten, filmpjes, nieuws en tips die met het thema te maken hebben.