5 febr: ‘Samen op Weg naar Eenheid’

Op 5 februari dansen we met het thema  ‘Samen op Weg naar Eenheid’.

Jij met al jouw cellen vormt een eenheid. Jij bent vervolgens een eenheid met een ander. Wij zijn als mensheid een geheel met alles wat op aarde leeft, en onze planeet met alles wat daarop leeft, vormt een eenheid met de rest van ons Melkwegstelsel dat weer een onderdeel is van miljarden andere sterrenstelsels.

Alles in de Kosmos is onderdeel van een groter geheel en vanuit die eenheid in verbinding met elkaar: niets en niemand staat op zichzelf.

We zijn dus ook een eenheid met mensen die ons niet zo’n goed gevoel geven. Hoe zou het zijn om je eens op een andere manier met hen te verbinden? In plaats van boos te worden, want dat werkt uiteindelijk toch niet. Hoe zou het zijn om je niet te verlagen naar het niveau van die ander maar de ander mee omhoog te trekken naar jouw licht, liefde en energieniveau en gewoon het beste te maken van die situatie?

Jij bent de schepper van je eigen leven, je bent met iedereen verbonden. Jij kunt licht brengen in de duisternis van anderen door jouw prachtige talenten met anderen te delen. Ik nodig je dinsdagavond uit om dat te doen in eenheid met jezelf, een ander, de wereld en de Kosmos.

Alle lesthema’s kun je ook vinden op mijn Facebookpagina: https://www.facebook.com/vitabiodanza/  met nog andere berichten, filmpjes, nieuws en tips die met het thema te maken hebben.