4 juni: ‘Zomer-Feest van Warmte’

‘Zomer-Feest van Warmte’ is het thema waar we op maandagavond 4 juni mee gaan dansen. 

Zomerwarmte, heel goed voelbaar de afgelopen weken. Warmte kunnen we ook vanbinnen voelen, bijvoorbeeld voor anderen. Het is een mooie kwaliteit om te kunnen troosten, koesteren, om vertrouwen en veiligheid te geven.

Warmte is precies het midden van de balans tussen koud en heet, ook voor ons mensen. Als we te veel vuur voelen, te hard ergens warm voor lopen en we gaan daar te lang in door, raken we opgebrand. Dat noemen we dan burn-out, beroepsziekte nummer 1 tegenwoordig. En wordt het te koud, dan bevriezen we vanbinnen.

Een van de grote doelen van VitaBiodanza is jou uit te nodigen die innerlijke balans te leren herstellen. Weg van teveel vuur of aan de andere kant teveel verkilling. Terug naar de warmte, jouw innerlijke warmte waardoor je zacht kunt zijn, open kunt gaan.

Met de kwaliteit van warmte dansen we iedere les: afstemmen met een ander, respect, invoelend vermogen, delen van vreugde en plezier, gelijkwaardigheid. Allemaal kwaliteiten die voortkomen uit die warme bron die we vanbinnen mogen koesteren en naar buiten brengen. Ik nodig jullie uit om maandagavond warm te worden van het dansen en dat naar buiten toe uit te stralen! 

Alle lesthema’s kun je ook vinden op mijn Facebookpagina: https://www.facebook.com/vitabiodanza/  met nog andere berichten, filmpjes, nieuws en tips die met het thema te maken hebben. Als je me wil liken en de berichten delen, graag! Dankjewel!