4 dec: ‘Dansen in Dankbaarheid naar Jezelf’

Het maandthema van december is ‘Dankbaarheid’. Dankbaar zijn voor waarmee we met onszelf de afgelopen 14 lessen hebben gedanst om onze mooie kwaliteiten verder te versterken.

Waar ik zelf zo dankbaar voor ben is dat ik hoorde, zag, dat jullie hiervoor bereid waren in jullie eigen spiegel te kijken, in compassie naar jezelf. En dat mijn lessen daar aan mochten bijdragen.

In deze donkere dagen van de Adventstijd  zijn we op weg naar het licht van Kerstmis. Maar eigenlijk is het de uitnodiging om in deze donkere dagen tot inkeer te komen in onszelf, om vervolgens op weg te gaan naar ons eigen licht. Tot inkeer in onze persoonlijke geschiedenis, naar alles wat er in ons is, onze kwaliteiten in het licht en ook in onze schaduwen.

Durf jij die tegemoet te treden, dwars door het donker in jou? Durf jij daar jouw licht op te laten schijnen, misschien maar met 1 kaarsvlammetje? Wat wil jij in dankbaarheid loslaten en wat wil je meenemen naar jouw toekomst, om zo tot werkelijke rust, harmonie en innerlijke vrede te komen?

Een mooi begin van de adventstijd lijkt me. Ik nodig je daar dinsdagavond voor uit.

Alle lesthema’s kun je ook vinden op mijn Facebookpagina: https://www.facebook.com/vitabiodanza/  met nog andere berichten, filmpjes, nieuws en tips die met het thema te maken hebben.