4 dec: ‘Dans het Leven in Harmonie met Jezelf’

De eerste les van 3 met het thema ‘Harmonie’ is op maandagavond 4 december: ‘Dans het Leven in Harmonie met Jezelf’.

De komende 3 lessen zijn een uitnodiging om alle ervaringen, gevoelens en gedachten van de afgelopen lessen op 1 lijn te krijgen zodat we daar één geheel van kunnen maken. Terug bij onze basis komen, onze harmonie, terug bij de kern van onszelf. Deze wintermaand is daar een mooie tijd voor, zodat we onze kwaliteiten vervolgens in de lente weer naar buiten kunnen laten komen.

Het vergt wel wat dieper inzicht in hoe harmonie voor jou zo werkt. Hoe jij dat ervaart, hoe het voor jou voelt. Wat is jouw wijsheid daarin? Jouw eigen-wijsheid. Wat heb jij nodig?

De 3 essentiële levensvragen van biodanza zijn er voor bedoeld om dat helder te krijgen. Daar gaan we de komende 3 lessen mee dansen. Met de eerste maandagavond, die gaat om jouzelf: ‘Wat wil jij doen?’. Volgende week met de tweede: ‘Met wie wil jij zijn?’. En de laatste les voor de kerstvakantie: ‘Waar wil jij zijn?’.

Als jij uit respect naar jouzelf de juiste keuzes kunt maken in wat jou voedt en de moed hebt om grenzen te stellen naar wat jou beschadigt, ben jij zelf de smid van jouw geluk. Het leven zelf geeft jou genoeg mogelijkheden. Die zijn er vaak onverwacht, maar als je goed kijkt zie je ze wel. Als je spontaan kunt reageren op wat er op je pad komt zonder er over na te gaan denken gebeuren er vaak leuke dingen. Het wonder van jouw leven, ben je bereid om daar “ja” tegen te zeggen? Ben je bereid het leven te dansen? Ik nodig je uit!

Tot maandag, tot dan(s)! Marie-José

06-208 26 410

 

Alle lesthema’s kun je ook vinden op mijn Facebookpagina: https://www.facebook.com/vitabiodanza/ met nog andere berichten, filmpjes, tips en nieuws.