4 aug: Start Zomercursus ‘La Dolce Vita Biodanza’!

4 aug: Start Zomercursus: ‘La Dolce Vita Biodanza’!

Zin om deze zomer in beweging te komen? Lekker met jezelf en anderen vrij te dansen op muziek? Kom bij VitaBiodanza in Sittard ontdekken hoe leuk het kan zijn om te bewegen op muziek! Tropische klanken, Afrikaanse ritmes, muziek waar je warm van wordt of juist rustiger.

VitaBiodanza is een wekelijkse cursus in persoonlijke ontwikkeling. Het werkt niet met praten maar met oefeningen en dansen op wereldmuziek. Het is gezondheidsbevorderend en stressverlagend en vooral heel plezierig en makkelijk om te doen. We houden rekening met de richtlijnen van het RIVM en het Basisprotocol Biodanza. Voor de praktische uitwerking daarvan kun je het > VitaBiodanza protocol > lezen.

We starten op dinsdagavond 4 augustus met een zomercursus van 10 lessen. Overige data: 8-11-25 augustus, 1-8-15-22-29 september en 6 oktober 2020.

Nieuwsgierig? Wil je het eens ervaren? Maak gebruik van de kennismakingskorting: 3 lessen voor €35,- (in plaats van €50,-) en daarna losse lessen voor €17,-. Of meteen 10 lessen voor €150,- (in plaats van €170,-) Meld je daarvoor aan op https://vitabiodanza.nl/aanmelden/ of via 06-208 26 410.

Tot 4 augustus, tot dan(s)! Hartelijke groet,

Marie-José Meijs