4 aug: ‘Aandacht voor Jezelf’

4 augustus: Start zomercursus ‘La Dolce Vita Biodanza’ – les 1: ‘Aandacht voor Jezelf’   

Soms geeft het leven jou mooie momenten waarin je een gevoel of emotie krijgt van geluk, blijdschap, vreugde. Blij met jezelf, aandacht voor jezelf.

En soms gebeurt er iets dat andere emoties of gevoelens oproept zoals boosheid, verdriet, angst waardoor je even een pas op de plaats moet maken. Misschien ben je dan niet blij met jezelf en heb je op een andere manier aandacht voor jezelf.

Het leven zet lessen op je pad die jou uitnodigen om van jezelf te blijven houden en op jezelf te vertrouwen dat dit een manier is om te groeien, hoe pijnlijk ook soms, om nog meer die mooie mens te worden die je was voorbestemd om te zijn.

Dat is wat biodanza jou wil aanreiken in de oefeningen van de les. Met compassie naar jezelf kijken, teder zijn voor jezelf en jouw kwaliteiten in dienst te stellen van het Licht en de Liefde. Eerst het licht en de liefde voor jezelf. Daar nodig ik je dinsdagavond voor uit.

Marie-José Meijs

06-20826410

Alle lesthema’s kun je ook vinden op mijn Facebookpagina met nog andere berichten, filmpjes, nieuws en tips die met het thema te maken hebben.