31 mrt: Thuisdanza: ‘Van angst naar Liefde’

Vanwege het Corona virus kunnen we helaas niet fysiek met elkaar dansen. Daarom geef ik online via Whatsapp Thuisdanza lessen. De tweede les 2 op 31 maart heeft als thema: ‘Van Angst naar Liefde: Open je Hart’ .   

Liefde in je hart, voor jezelf, voor een ander, voor je naasten, de mensheid, de natuur, de wereld…. Door je hart te openen kun je de liefde en het licht in jezelf naar buiten laten stralen, en je kunt ook de liefde en het licht van buitenaf ontvangen en toelaten.

Dat is zo belangrijk in deze spannende en soms angstige en bedreigende tijden. Waarin we verkrampen, waarin we vanuit angst ons hart op slot kunnen zetten, ons gevoel afschermen en in ons hoofd gaan zitten. Zo raken we de verbinding met ons gevoel en onze intuïtie kwijt.

Daar gaat de sessie vanavond over, om je uit te nodigen weer verbinding te maken met je hart en de angst en verkramping en blokkades los te laten. Liefde voelen voor jezelf is zeker zo belangrijk, want dat kun je nooit missen of te weinig krijgen. Hoe meer liefde je kunt voelen, hoe minder plaats er is voor angst. Ik nodig je daar vanavond voor uit!

* NB: Deze les is bedoeld om met de vaste groepsleden te bewegen en te dansen op muziek, ieder in ons eigen huis. Op hetzelfde tijdstip, zodat we ons toch verbonden blijven  voelen met elkaar. Het is nadrukkelijk niet bedoeld als een biodanza les, omdat we niet fysiek met elkaar dansen en juist de ervaringen van ontmoetingen bij biodanza zo belangrijk zijn. Mensen mét biodanza ervaring kunnen eveneens aansluiten bij deze online lessen!