30 okt: ‘Eenheid in Verbinding met Yin-kracht

‘Eenheid in Verbinding met jouw Yin-kracht’ is het lesthema van 30 oktober.

Yin-kracht is het vrouwelijke, passief, verborgen, het ontvangende, de maan, gevoeligheid, inspiratie. Dat is een oer-impuls die vanbinnen een kunstwerk, een droom kan opwekken. Yin-kracht kun je in heel veel handelingen inzetten, dan is dat met lichtheid, zachtheid, in dienst van de Liefde. Dat wat er vanbinnen gaande is, naar buiten brengen.

Als je teveel Yang in je leven hebt, als je het idee hebt dat je alsmaar aan het doorhollen bent, kun je bewust yin-energie inzetten: door in de vertraging te gaan, af en toe eens stil te staan bij jezelf. Te voelen: waar ben ik mee bezig? Is dat nog voedend of begint het beschadigend te worden? En daar vervolgens keuzes in maken. Dat is integratie, verbinding, eenheid.

Als je jezelf de mogelijkheid geeft om Yin en Yang in balans te brengen door het voelen te laten aansluiten op jouw handelen en omgekeerd, zul je merken dat je een steeds betere gevoeligheid voor het leven krijgt. Dat vermindert ook stress in je leven waardoor je meer rust krijgt. Ik nodig jullie uit om vanavond jullie Yin-kracht naar buiten te brengen!

Marie-José Meijs 06-20826410

Alle lesthema’s kun je ook vinden op mijn Facebookpagina: https://www.facebook.com/vitabiodanza/  met nog andere berichten, filmpjes, nieuws en tips die met het thema te maken hebben.

Locatie: Parklaan 4, 6131 KG Sittard. Dit is in een oude middelbare school (het vroegere Bisschoppelijk College) op de bovenste verdieping. Je kunt aanbellen bij de rechter deur. De bel is van Dance Studio On Fire). Je bent welkom vanaf 19.15 u en we beginnen om 19.30 u (dan gaat de voordeur ook dicht). Mocht je onverwacht toch niet kunnen komen, stuur me vóór 18.00u een sms-berichtje, dan hoeft de laatste niet beneden bij de deur op je te wachten. Dankjewel!