3 mrt: ‘Genieten met Plezier’

Dinsdagavond beginnen we met het tweede gebied van de 5 Levensgebieden van biodanza. Deze levensgebieden of lijnen vormen de sleutel naar onze gezondheid en het vinden van levensvreugde.               Biodanza nodigt je uit om je innerlijke kwaliteiten van álle 5 de lijnen wakker te maken en tot leven te brengen.

De tweede lijn gaat over het leren genieten van alle genoegens van het leven, klein of groots. Het is iets lichts, de vrolijkheid in helemaal open te staan voor het leven. Het plezier van ademen, uitrekken, bewegen, dansen: muziek die je binnen laat komen waarna het gevoel wat die muziek oproept, jou in beweging zet.

De oefeningen nodigen je uit om ook in je dagelijkse leven je eigen gevoeligheid te versterken via allerlei wegen die naar plezier en genieten leiden. Om ons lichaam te laten ontwaken als bron van genot, met kleine zachte prikkelingen via al onze zintuigen. Zodat we de kanalen kunnen openen om (weer) plezier te hebben. Daar nodig ik je dinsdagavond voor uit!

Alle lesthema’s kun je ook vinden op mijn Facebookpagina met nog andere berichten, filmpjes, nieuws en tips die met het thema te maken hebben.