3 juli: Vitaliteit – Meegaan met de stroom

Go with the flow! Vitaliteit en vloeiendheid staat op 3 juli centraal in het thema ‘Meegaan met de Stroom’.

Dat is het tweede thema van het drieluik rondom Vitaliteit. Vorige week hebben we gedanst met ritme. Dat is belangrijk om verbinding te maken met je basis, je stabiliteit. Het versterkt je identiteit.

Vitaliteit is dat je vanuit jouw stevige basis kunt kiezen voor dat wat in een bepaalde  situatie voor jou het beste is. Wat jou voedt, je laat groeien in je kwaliteiten. En daar heb je flexibiliteit voor nodig. Vloeiendheid. Deze kwaliteit  kan helpen om je vanuit je fundament aan te passen aan wat die situatie op dat moment van jou vraagt zonder dat het daarbij schade aan jou of aan een ander toebrengt.

Vloeiendheid is een van de kwaliteiten van water. Water is ook soepel, reinigend, krachtig, zacht, stromend. Vloeiendheid kan dat wat vast zit in beweging brengen, zoals spanning in onze spieren, onze weggestopte gevoelens, vastgeroeste denkpatronen, stugheid in ons gedrag.  Laat het weer stromen, go with the flow!

Wij nodigen jou en je vriend(inn)en van harte uit om te komen dansen met vloeiendheid!

Je kunt deze les ook vinden op onze Facebookpagina:

NB: volgende week maandagavond 10 juli is de laatste les voor de zomervakantie. We gaan verder op 4 september.

Op zaterdag 2 september is er een introductiedag Biodanza in Sittard in Buurtcentrum ‘De Oase’: Zuid-Limburg Ontdekt Biodanza. Alle Biodanza docenten van Zuid-Limburg geven samen 4 workshops en 2 lezingen. Ik ben er ook bij. Ik ontmoet je daar heel graag! Neem gerust vrienden en bekenden mee om hen kennis te laten maken met Biodanza! Je kunt je aanmelden via: http://zuidlimburgontdektbiodanza.nl/Biodanza-in-Zuid-Limburg/

Deel en like onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/Zuid-Limburg-ontdekt-Biodanza-850855378320712/   Fijn, dankjewel!

Tot maandag, tot dan(s)! Marie-José en Frank