29 okt: ‘Sensualiteit in Verbinding’

Het laatste lesthema van deze maand is ‘Sensualiteit in Verbinding’.

Sensualiteit is een combinatie van kracht en zachtheid tegelijkertijd. Kracht, vitaliteit in het gaan staan voor je eigen schoonheid, zowel innerlijk als uiterlijk. Het gaat over levendigheid, openheid. Maar ook over zachtheid, gevoeligheid, je veilig genoeg voelen bij jezelf om daarbij je kwetsbaarheid te tonen, zeker aan een ander.

Voor sensualiteit is het nodig om in afstemming te zijn met jezelf en de ander. Aanvoelen, invoelen: klopt het wat er gebeurt, voelt het prettig en fijn bij mij en bij de ander?

Door regelmatig biodanza te doen krijg je meer contact met je eigen lichaam. Je ontdekt wat jij precies fijn vindt en wat niet. Je ervaart meer vrijheid in het jezelf uitdrukken ook in jouw seksualiteit, met minder schuldgevoel. Je leert meer en anders te genieten, in meer intimiteit met jezelf en een ander. Nieuwe ervaringen wellicht, en daar nodig ik je graag dinsdagavond weer voor uit! 

 

Alle thema’s van de lessen kun je vinden op mijn Facebookpagina: https://www.facebook.com/vitabiodanza/  met nog andere berichten, filmpjes, nieuws en tips die met het thema te maken hebben.