29 jan: ‘Dans het nieuwe jaar in met Jouzelf!’

De laatste les binnen het maandthema ‘Eigenheid’: ‘Dans het nieuwe jaar in met … Jouzelf!’

Maandagavond 29 januari gaan we het thema Eigenheid verbinden met het thema Balans, dat is altijd de laatste les van een maandthema.

Balans tussen binnenwereld en buitenwereld. Tussen jouw zelfbeeld en wat je laat zien aan anderen. Tussen jouw normen en waarden en die van een ander. En dat is soms een hele uitdaging. We veranderen voortdurend, en die ander natuurlijk ook. Het is de kunst om elkaar in die voortdurende verandering terug te vinden.

De uitnodiging van het leven is om je vol vertrouwen aan die veranderingen over te geven. En daarbij in balans te blijven. Bij jezelf te blijven, jouw stabiliteit, jouw zekerheid, en tegelijk soepel mee te gaan met de stroom van het leven. Te vertrouwen op jouw eigen kracht. Want veranderingen geven ook mogelijkheid tot groei. Veranderingen kunnen je wakker schudden en jou nieuwe kracht geven om eigenschappen te ontwikkelen die nog in jou verborgen zaten en die jij in het zonlicht wil zetten.

Als je er op kunt vertrouwen dat het leven jou alles geeft om te kunnen groeien naar die mooie mens die jij al vanaf je geboorte bent en dat jij alles in je hebt om dat voor elkaar te krijgen, dan geeft dat zelfvertrouwen. Dat jij helemaal prima bent zoals je bent.

Laten we maandagavond met onszelf gaan dansen, in het licht!

Tot maandag, tot dan(s)! Marie-José

06-208 26 410

Alle lesthema’s kun je ook vinden op mijn Facebookpagina: https://www.facebook.com/vitabiodanza/  met nog andere berichten, filmpjes, tips en nieuws.