28 mei: ‘Vrijheid in Verbinding met de Kosmos’

Op 28 mei dansen we met ‘Vrijheid in Verbinding met de Kosmos’.

Het is de laatste les van het maandthema, altijd een integratieles van waar we deze maand mee hebben gedanst. En het thema van vanavond, ‘Vrijheid in Verbinding met de Kosmos’ is óók een integratie: een verbinding van de Oerbron van de Kosmos met de Oerkracht van de Aarde.

Jij bent als middelpunt daarin het doorgeefkanaal om die verbinding tussen Hemel en  Aarde tot stand te brengen.

Het Leven nodigt ons uit om oude stukken, pijn en geblokkeerde emoties te transformeren. De vuurkracht van de aarde-energie helpt daarbij, en al die lichtwezens die met alle licht en liefde klaar staan om jou te helpen en je er doorheen te begeleiden. Je krijgt aangereikt wat je daar in nodig hebt, durf je er “ja” tegen te zeggen? Aarden, verbinding maken met jouw eigen heilige grond, helpt om iedere keer bij jezelf terug te komen.

Zo kun je door deze integratie het licht van de Kosmos zelf gaan uitstralen, steeds krachtiger, waardoor je een liefdevol baken op aarde wordt voor anderen die ook op weg zijn. Daar nodig ik je dinsdagavond voor uit!

 

Alle lesthema’s kun je ook vinden op mijn Facebookpagina: https://www.facebook.com/vitabiodanza/  met nog andere berichten, filmpjes, nieuws en tips die met het thema te maken hebben.