28 Juli: ‘Zoeken en Vinden van de Anderen’

28 juli: ‘Zoeken en Vinden van de Anderen’

Het is een oerbehoefte van mensen om gezien te worden, van waarde te mogen zijn voor anderen. En dat is in de kern wat biodanza jou wil aanreiken. Warme, betekenisvolle, liefdevolle verbindingen met en in de groep waarmee je danst.

De ervaring dat je gezien wordt, dat jij er toe doet, van betekenis bent, van waarde kunt zijn voor de anderen. Dat je mag zijn helemaal zoals jij bent op dit moment en dat dat helemaal goed is.

Zoveel biodanza oefeningen zijn geschreven om jou die ervaring te geven. En soms raakt zo’n oefening aan oude pijn, een oud gemis. Een verlangen dat je wie weet als kind al diep had weggestopt, uit wanhoop misschien wel omdat het toch nooit vervuld zou gaan worden. Dacht je.

En dan ben je hier in de groep en wordt dat verlangen misschien aangeraakt en mag het even in het licht komen. Mag jij in het licht komen omdat je een liefdevol mooi mens bent en wij om jou geven. Zoeken en vinden van de anderen, die jou ook zoeken en gevonden hebben. Daar nodig ik je dinsdagavond voor uit.

Marie-José Meijs

Alle lesthema’s kun je ook vinden op mijn Facebookpagina met nog andere berichten, filmpjes, nieuws en tips die met het thema te maken hebben.

Vanaf 4 augustus gaat onze VitaBiodanza groep in Sittard weer open voor nieuwe deelnemers. Kom je mee dansen? Meld je voor 3 proeflessen voor €35,- (normaal €50,-) aan via https://vitabiodanza.nl/aanmelden/ Je bent van harte welkom, tot dan(s)!

Wil je ook biodanza doen en woon je niet in (de omgeving van) Sittard? Kijk op de site van de > VBN (Vereniging Biodanza Nederland) >  voor een docent of groep bij jou in de buurt!