26 mei: Thuisdanza: ‘Dansen met Levensvraag 3: Met wie wil je zijn?’

Twee weken geleden zijn we begonnen met dansen met De 3 Essentiële Levensvragen van biodanza. Die gaan over wat voedend en beschadigend is, wat jou laat groeien of wat jou kleiner maakt, wat energie geeft en wat energie wegneemt.

Dat geldt ook voor de 3e Levensvraag: ‘Met wie wil je zijn?’. Wie voedt jou, wie steunt jou om jouw kwaliteiten in de wereld te brengen, met wie kun je jouw levensdoel vervullen? Maar ook: wie onderdrukt jou, bij wie verlies je jouw kostbare levensenergie?

Dan gaat het volgens mij om waarde-volle contacten die van betekenis zijn voor jou en voor de ander. Die jouw hart, jouw ziel aanraken. Om een waardevolle verbinding te leggen vanuit je hart. Met jezelf, met een ander, met de wereld. Daar nodig ik je dinsdagavond voor uit!

  • NB: Deze les is bedoeld om met de vaste groepsleden te bewegen en te dansen op muziek, ieder in ons eigen huis. Op hetzelfde tijdstip, zodat we ons toch verbonden blijven  voelen met elkaar. Het is nadrukkelijk niet bedoeld als een biodanza les, omdat we niet fysiek met elkaar dansen en juist de ervaringen van ontmoetingen bij biodanza zo belangrijk zijn. Mocht jij al biodanza ervaring hebben, dat nodig ik je van harte uit om mee te doen! Meld je even aan via 06-20826410, of https://vitabiodanza.nl/aanmelden/ .

Alle lesthema’s kun je ook vinden op mijn Facebookpagina: met nog andere berichten, filmpjes, nieuws en tips die met het thema te maken hebben.

Hopelijk mogen wij binnenkort in Sittard weer starten met VitaBiodanza! Hou de > agenda op deze website > en mijn > Facebook pagina > in de gaten! Kom je mee dansen? Van harte welkom, tot dan(s)!

Wil je ook biodanza doen en woon je niet in (de omgeving van) Sittard? Kijk op de site van de > VBN (Vereniging Biodanza Nederland) >  voor een docent of groep bij jou in de buurt!