25 sept: ‘Dans met jouw Levenskracht’

Het thema van 25 september is:  ‘Dans met jouw Levenskracht’.

Door álle leven stroomt de universele levenskracht, zo zijn alle levensvormen met elkaar verbonden. Het gaat niet alleen om levensvreugde, levenslust.

Met onze levenskracht kunnen we ook moeilijke opgaven op ons nemen en ons doel bereiken, ondanks moeilijke omstandigheden. Het is mooi als je daarbij verbonden blijft met jouw centrum. Dat is in deze tijden een hele uitdaging, met alle energievreters en stress. Stress blokkeert het stromen van jouw levenskracht.

Biodanza, de Dans van het Leven, jóuw leven, nodigt jou uit om weer contact te maken met jouw bron van kracht vanbinnen en je zo open te stellen voor het Leven.

Zodat je ook “ja” kunt zeggen tegen de keuzes die je maakt in jouw leven. Vol zelfvertrouwen, zonder twijfels, “ja” tegen waar je bent, met wie je bent en wat je aan het doen bent. “Ja” tegen jouw reis op weg naar het tot bloei brengen van al jouw mooie kwaliteiten die je van oorsprong al in je hebt. Waaraan zou jij graag al jouw levenskracht willen geven? Ik nodig je van harte uit om dat dinsdagavond te ont-dekken.

 

Alle lesthema’s kun je ook vinden op mijn Facebookpagina: https://www.facebook.com/vitabiodanza/  met nog andere berichten, filmpjes, nieuws en tips die met het thema te maken hebben.