25 aug: ‘Aandacht voor de Wereld’

25 aug: ‘Aandacht voor de Wereld’

Meer dan vroeger is de hele wereld met één knop onder handbereik gekomen. Als je zou willen zou je de hele dag aandacht kunnen hebben voor de hele wereld. Maar ons brein kan al die informatie niet aan met als gevolg: stress en burn-out.

Het helpt om met al je zintuigen jouw aandacht te geven aan één ding tegelijk door het te zien, te horen, te voelen, te ruiken, te proeven. Zo kun je alle ervaringen die belangrijk zijn tot je nemen en je hart openen voor grote wereldvraagstukken of het kleine kevertje dat over je hand loopt.

Als je elkaars aandacht met elkaar verbindt kun je een groot veld van energie creëren waarin heel veel mogelijk is. Aandacht voor jezelf, aandacht voor de ander, aandacht voor de wereld om die nog mooier te maken dan ze nu al is, daar gaan we dinsdagavond mee dansen. Ik nodig je daarvoor uit! 

Alle lesthema’s kun je ook vinden op mijn Facebookpagina met nog andere berichten, filmpjes, nieuws en tips die met het thema te maken hebben.

Vanaf 4 augustus is de VitaBiodanza groep in Sittard weer open gegaan voor nieuwe deelnemers. We zijn begonnen met de zomercursus van 10 lessen ‘La Dolce VitaBiodanza’. Je kunt nog meedoen! Meld je voor 3 proeflessen voor €35,- (normaal €51,-) aan via https://vitabiodanza.nl/aanmelden/ Je bent van harte welkom, tot dan(s)!

Wil je ook biodanza doen en woon je niet in (de omgeving van) Sittard? Kijk op de site van de > VBN (Vereniging Biodanza Nederland) > voor een docent of groep bij jou in de buurt!