24 sept: ‘Vitaliteit en Levensvreugde’

24 september: Laatste lesthema van Vitaliteit: ‘Levensvreugde’.

NB: Dinsdagavond is de LAATSTE avond dat je nog in de groep kunt instromen. Vanaf oktober gaan we een programma van 4 maanden volgen en sluiten we de groep. Dan kunnen alleen mensen mét biodanza ervaring  tussendoor nog instappen. De groep gaat BEGIN FEBRUARI weer open dus als je niet zo lang wil wachten: grijp NU je kans en meld je snel aan!

 

Op 23 september begint officieel de herfst. En dat zie je buiten: alsof de natuur uitbarst in een schitterend palet van vurige kleuren, zaden en vruchten en zich op haar allermooist wil laten zien. Zo ook voor ons mensen: welke mooie vruchten van jouzelf zou je graag willen oogsten? Waar ben je trots op? Welke doelen heb je bereikt waar je blij mee bent, levensvreugde over voelt?

Herfst is een periode van verandering, van naar binnen keren. Het licht neemt steeds meer af en nodigt ons uit om tot rust te komen en eens af en toe naar dingen te kijken die in het donker liggen te wachten op jouw licht. Biodanza nodigt je op een zachte manier uit om stapje voor stapje te ont-dekken waar nog groei mogelijk is en te onderzoeken of je jezelf daarin wellicht een nieuwe ervaring kunt geven.

Dat wil ik graag dinsdagavond en de komende avonden met jullie beleven!