22 sept: ‘Genieten van het Leven’

22 sept: ‘Genieten van het Leven

Als mensen verbonden zijn met het heilige principe van het leven, ervaren ze een essentiële vertrouwdheid met alles wat bestaat: de stenen, de vogels, de zee, de zon en de sterren, met het kosmische geheel. Alles is één, er is geen scheiding. ‘We are one’. Het Leven met een hoofdletter.  

Biodanza nodigt je uit je te verbinden met dit leven, de schoonheid van het leven te zien en te vieren, te genieten dat je in leven bent. Dit is de betekenis van het leven: vertrouwen en acceptatie dat alles perfect is zoals het is.  

Als je zo je leven kunt be-leven, kun je jouw lichaam waarnemen als een middelpunt, een bron van waaruit leven en licht straalt. Dan kun je genieten van jouw eigen leven, dat van een ander, van al het leven op deze prachtige aarde, en al het leven in de Kosmos. Daar nodig ik je dinsdagavond voor uit!  

Alle lesthema’s, nieuwe berichten, filmpjes, muziek, nieuws en tips die met het thema te maken hebben kun je ook vinden op mijn Facebookpagina en op > dit deel van mijn website >. Neem gerust eens een kijkje!