22 jan: ‘Samen op Weg naar Harmonie’

‘Samen op Weg naar Harmonie’ is het lesthema van 22 januari.  

Wanneer heb jij door de week nog eens zo’n moment dat je een ander werkelijk durft te ontmoeten, in afstemming en wederzijds respect? Dat is een van de doelen van veel oefeningen in de biodanza les: het vermogen herleren tot het leggen van affectieve verbindingen.

Op die manier kun je een nieuw begin maken met jouw persoonlijke geschiedenis, in de veilige ruimte van deze groep waarin jij helemaal jezelf mag zijn als de mooie mens die jij in wezen bent. Met alles wie en wat jij bent. Als dat mag samenkomen ontstaat er harmonie in jouzelf en ook tussen jou en de anderen. Dan kan jouw creativiteit gaan stromen en komt er ruimte om nieuwe ervaringen op te doen.

We kunnen als groep elkaar daarin steunen en de harmonie in onszelf en naar elkaar voeden. En deze vervolgens na de lessen uitstralen in onze omgeving: in wat we doen, waar we zijn en met wie we zijn. Ik nodig jullie dinsdagavond uit om in harmonie met jezelf en elkaar te dansen.

 Alle lesthema’s kun je ook vinden op mijn Facebookpagina: https://www.facebook.com/vitabiodanza/  met nog andere berichten, filmpjes, nieuws en tips die met het thema te maken hebben.