22 jan: ‘Dans het nieuwe jaar in met jouw Eigenwaarde’

Les drie van 4 binnen het maandthema ‘Eigenheid’: ’Dans het nieuwe jaar in met … jouw Eigenwaarde’

Durf jij jouw eigenwaarde naar buiten te brengen, jezelf uit te drukken vanuit kracht, impuls, vitaliteit? Met jouw volle energie er achter? Die kracht kan soms heel bruikbaar zijn om blokkades opzij te schuiven, in jezelf of als hindernissen op je pad.

Zo kan er weer nieuwe energie vrijkomen die je misschien tot nu toe onderdrukt hebt, of moest onderdrukken van buitenaf.

Misschien laat je zo wel iets los dat oud is. Een oude rol, of een oud masker, iets dat jou niet meer dient omdat je gegroeid bent, net als een rups die vervelt omdat zijn oude huid te klein is geworden en niet meer past.

Die bevrijding van het oude is eerst nodig voor er iets nieuws, groters, mooiers kan ontstaan. Zodat je het daarna kunt integreren in jezelf en kunt toevoegen aan jouw mogelijkheden, jouw grootsheid, jouw eigen-waarde. Als een van de vele vruchten aan jouw mooie appelboom.

Ik nodig je maandagavond uit om te komen dansen met jouw eigenwaarde!

Tot maandag, tot dan(s)! Marie-José

06-208 26 410

Alle lesthema’s kun je ook vinden op mijn Facebookpagina: https://www.facebook.com/vitabiodanza/  met nog andere berichten, filmpjes, tips en nieuws.