21 mei: ‘Vrijheid in Verbinding met de Wereld’

 We dansen op 21 mei met ‘Vrijheid in Verbinding met de Wereld’.

Dinsdagavond gaan we dansen met Vrijheid in Verbinding met de Wereld. Onze prachtige planeet die al 4 ½ miljard jaar oud is en waarin we allemaal met elkaar verbonden zijn via de Kringloop van het Leven. Alles wat we doen heeft daar invloed op: hoe we met de wereld omgaan weerspiegelt hoe we met onszelf omgaan en omgekeerd.

Het gaat om die verbinding met de natuur en de mensen om je heen. En om de vrijheid om daarin keuzes te maken die zowel voor jou als voor een ander als voor Moeder Aarde gezond en voedend zijn.

Als die twee in balans zijn, vrijheid en verbinding, stroomt het leven. Het leven nodigt je uit om telkens opnieuw bij jezelf na te gaan of het klopt wat je aan het doen bent. En dan niet alleen te kijken naar het hier-en-nu maar ook naar wat we tot nu toe gedaan hebben in dat opzicht, en welke keuzes we maken voor de toekomst. Niet alleen die van ons maar ook van onze kinderen en kleinkinderen.

Met de uitnodiging om niet alleen erover te praten maar het vooral in de wereld te gaan doen, voor te leven aan jezelf en anderen. Want vanuit vrijheid, innerlijke vrede en harmonie kunnen we ieder op onze eigen manier het grotere geheel dienen. Daar nodig ik je dinsdagavond voor uit.

 

Alle lesthema’s kun je ook vinden op mijn Facebookpagina: https://www.facebook.com/vitabiodanza/  met nog andere berichten, filmpjes, nieuws en tips die met het thema te maken hebben.