21 juli: ‘Zoeken en Vinden  van de Ander’

21 juli: ‘Zoeken en Vinden van de Ander’

Als je op zoektocht, op vindtocht naar een ander gaat, doe je dat tegelijkertijd ook naar jezelf. Wat je ziet in een ander is slechts een spiegel van wat je in jezelf ziet. Misschien staat het bij jou in het licht of raakt het iets aan dat bij jou in jouw schaduwen verborgen is.

In Afrika noemen ze dat Ubuntu. ‘Ik ben omdat wij zijn’: we zijn allemaal met elkaar verbonden.  

Dan wordt het geen vind-tocht van de ander maar een verbind-tocht. Een reis vanuit jezelf naar verbinding met de ander.

We gaan in de oefeningen en dansen zoeken en vinden wat daarin voor jou voedend is en wat wellicht voor jou minder fijn is. Ook binnen de RIVM-richtlijnen. Geef het aan. We stemmen ons op elkaar af en respecteren onszelf en elkaar daarin vanuit gelijkwaardigheid en begrip. Daar nodig ik je dinsdagavond voor uit!

Marie-José Meijs

06-20826410

Alle lesthema’s kun je ook vinden op mijn Facebookpagina met nog andere berichten, filmpjes, nieuws en tips die met het thema te maken hebben.

* NB: in de maand juli dansen we eerst nog met de vaste groep. Op 4 augustus gaat de groep open voor nieuwe deelnemers. Kom je mee dansen? Meld je voor 3 proeflessen voor €35,- (normaal €50,-) aan via https://vitabiodanza.nl/aanmelden/ Je bent van harte welkom, tot dan(s)!

Wil je ook biodanza doen en woon je niet in (de omgeving van) Sittard? Kijk op de site van de > VBN (Vereniging Biodanza Nederland) >  voor een docent of groep bij jou in de buurt!