21 augustus: ‘Ont-moet-ing met Jezelf’

21 augustus: start nieuwe VitaBiodanza seizoen!

Thema ‘Ont-moet-ing met jezelf’

We starten weer met een nieuw dans-seizoen! Een aantal mensen in de groep kent elkaar al van de lessen van afgelopen voorjaar of van vorig jaar. En een aantal mensen zijn nieuw.

Voor mij is het belangrijk dat iedereen zich welkom en fijn voelt in deze groep, veilig, gezien, gerespecteerd, gewaardeerd. Daarom heb ik er voor gekozen elkaar eerst te ontmoeten, kennis te maken met elkaar.

En voordat het zover is dat je elkaar kunt ontmoeten is het denk ik belangrijk dat je eerst verbinding legt met jezelf en jezelf kunt ontmoeten. Het gaat niet alleen over jezelf en de anderen te ontmoeten, verbinding te maken. Ik nodig je uit om het woord ‘moeten’ te vervangen door durven, willen, mogen, kunnen. Durf jij verbindingen aan te gaan, wil je dat wel? Kan je dat helemaal of merk je dat er nog ergens een muurtje zit?

Wat is jouw kern, jouw pure zelf? Waarin verschil jij van anderen wat jou uniek maakt, wat jou JIJ maakt? Bij VitaBiodanza mag het er allemaal zijn, mag je met kleine stapjes positieve ervaringen opdoen op weg naar positieve veranderingen, op weg naar Jezelf.

Wie weet ontmoet je wel een heel nieuwe zelf! Voor die reis, die ont-moeting met jezelf nodig ik je uit!

Tot 21 augustus, tot dan(s)!

Marie-José Meijs 06-20826410

Alle lesthema’s kun je ook vinden op mijn Facebookpagina: https://www.facebook.com/vitabiodanza/  met nog andere berichten, filmpjes, nieuws en tips die met het thema te maken hebben. Als je me wil liken en de berichten delen, graag! Dankjewel!