21 apr: Thuisdanza: ‘Vind je Innerlijke Kracht’

Onze stress-boog is nu al een tijdje behoorlijk gespannen. Het is dus belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en in je kracht te blijven. Jouw innerlijke kracht heb je nodig om juist nu overeind te blijven. En ja, hoe doe je dat?

Door je handelen, voelen en denken op elkaar af te stemmen boor je jouw innerlijke krachtbron aan. Zo zorg je goed voor jezelf en kun je in je kracht blijven, die je helpt door deze bijzondere tijd heen te komen.

Gezond eten, genoeg rusten, voldoende bewegen, dingen doen die jou een goed gevoel geven zoals luisteren naar fijne muziek en… dansen! Daar nodig ik je dinsdagavond in de Thuisdanza les voor uit!

* NB: Deze les is bedoeld om met de vaste groepsleden te bewegen en te dansen op muziek, ieder in ons eigen huis. Op hetzelfde tijdstip, zodat we ons toch verbonden blijven  voelen met elkaar. Het is nadrukkelijk niet bedoeld als een biodanza les, omdat we niet fysiek met elkaar dansen en juist de ervaringen van ontmoetingen bij biodanza zo belangrijk zijn.  Anderen mét biodanza ervaring zijn ook van harte uitgenodigd om mee te doen!