20 nov: ‘Dansen met Eigenwaarde’

Ik nodig je maandagavond 20 november uit om te komen ‘Dansen met Eigenwaarde’.  

Eigenwaarde is dat je trots kunt zijn op alles wie en wat je bent. Dat is een gezonde identiteit hebben. Jezelf helemaal accepteren zoals je ben, jouw eigenheid, de mooie mens die jij bent.

Het is de mate van zelfacceptatie die bepaalt in hoeverre jij jouw gedrag aanpast aan anderen. Voel jij je goed met jouw kwaliteiten en durf je te gaan staan voor wie jij bent? Dat vergt soms lef, moed naar de buitenwereld. Te zeggen “dit ben IK en ik ben helemaal oké”.

Daardoor kun je je levend voelen, met en door anderen die jou kansen aanreiken om te kunnen leren en te groeien en jouw unieke kwaliteiten te ontdekken. Om jouw kwaliteiten in het licht te brengen heb je dus verbinding nodig. Verbinding met jezelf, met een ander, met de wereld.

Rolando Toro noemde de dans de enige ‘Koninklijke Toegangsweg tot een krachtige identiteit’. In de dans mag je helemaal jezelf zijn. Alle oefeningen nodigen jou uit om jezelf op jouw eigen creatieve manier uit te drukken. En daarin jezelf te accepteren en te ontdekken dat de anderen jou daarin accepteren. Dat jij helemaal goed bent, precies zoals jij bent. Jouw zelfgevoel, jouw eigen-waarde.

Ik nodig jullie uit om met jullie gevoel van eigenwaarde te dansen!

Tot maandag, tot dan(s)! Marie-José

06-208 26 410

Alle lesthema’s kun je ook vinden op mijn Facebookpagina: https://www.facebook.com/vitabiodanza/  met nog andere berichten, filmpjes, tips en nieuws.